Uitdaging #4 La Base Pizza toertocht Weesp Kampen

Gisteren stapten drie pelotons op voor Uitdaging #4. In samenwerking met een van onze sponsors, La Base Pizza, was een mooie tocht uitgezet langs een paar restaurants van deze keten. De echte kilometervreters reden 195 km. Start om 8.00 uur in Weesp, via Amersfoort naar Kampen en om 17.00 uur weer terug in Weesp.

De ‘gewone’ kilometervreters vertrokken om 12.30 uur uit Weesp naar Amersfoort. Hadden daar een korte break, waarna de groep splitste om met 85 km of 100 km op de teller thuis te komen. De Weesper moppies kozen voor de 100 km-variant en reden via een extra mooie lus terug naar Weesp. Om 17.15 uur schoven zij ook aan op het terras in Weesp. Voor een paar van deze start-to-bikers was het zelfs hun eerste 100 km!

Dan waren er nog de echte fietsers, Tjebbe en Ria, die op de gewone fiets de 85 kilometertocht reden. Vroeg op om de Kleppers uit te zwaaien, daarna rustig ontbijten en zelf op pad. Flink doortrappen is voor dit peloton geen probleem; zij waren als eerste binnen.

TFC-ers, vrienden en bekenden van La Base Pizza maakten door hun deelname een succes van deze eerste editie. De Italiaanse lekkernijen onderweg zorgden ervoor dat iedereen de finish haalde. Met pizza’s en drankjes werd de dag uitstekend afgesloten.

Chapeau voor iedereen en op naar de volgende editie in 2024!