Organisatie

TFC Weesp wordt gedragen door de vrijwilligers die zich inzetten om de organisatie, de sfeer en de activiteiten van de vereniging een constante impuls te geven en soepel te laten verlopen. Dit voor iedereen die wil genieten van hetgeen TFC Weesp te bieden heeft aan leden en niet-leden! We zijn bijzonder blij met onze actieve leden en vrijwilligers. Iedereen die een actieve bijdrage levert aan de club willen we daarom hier expliciet vermelden met een grote dank je wel. TFC Weesp, samen voor elkaar!
Voorzitter

Hans Schinkel

Penningmeester

Ria Bosma

Secretaris

Renée Duin

Ereleden

Enkele leden hebben een buitengewone betekenis gehad voor TFC Weesp en aan hen is TFC Weesp bijzondere dank verschuldigd.

Arie Heijnis (Erelid)

Jan Kneppers † (Erelid)

Jan de Wee † (Erelid)

Egbert van der Heide (Lid van Verdienste)

Dirk Lodder (Lid van Verdienste)

Jan Robben (Lid van Verdienste)

Tjebbe Bosma (Lid van Verdienste)

Wegkapiteins

Onze wegkapiteins zorgen ervoor dat we ons bij onze gezamenlijke fietstochten op dinsdagavond en zondagochtend veilig en sociaal in het verkeer bewegen en iedereen op de fiets een fijne rit heeft. Zij bepalen de snelheid, houden controle en zorgen ervoor dat niemand achterblijft. Onze huidige wegkapiteins zijn:

Jan Calis

Jan Robben

Tjebbe Bosma

Meinte Ringia

Adrie Nillesen

Hugo Mooren

Hans Schinkel

Toertochten

Elke maand organiseert TFC Weesp een fraaie tocht die voor iedereen toegankelijk is. Het organiseren en uitpijlen van alle afstanden is een flinke klus. Deze helden zorgen voor de beste routes, altijd met een heerlijke stop onderweg om bij te tanken.

Tjebbe Bosma (coördinator toertochten)

Jan Robben (secretaris toertochten)

Adrie Nillesen

Wim van Engen

Roland Geldorp

Arie Heijnis

Ko Anthonisse

Riek van der Spek

Wim van der Spek

PR

Zonder alle inspanningen om de activiteiten van TFC Weesp onder de aandacht te brengen van haar doelgroepen, zou TFC Weesp niet bekend zijn bij veel fietsliefhebbers rondom Weesp en de wijde omgeving daarbuiten.

Jan Robben (website)

Renée Duin (website)

Petra Groot Nibbelink (Instagram, Facebook)

Hans Schinkel (Cyql, sponsors, pers, koersflits)

Tjitske Kummer (distributie posters, folders)

Kascommissie

TFC Weesp is een financieel gezonde vereniging. Deze experts zien er jaarlijks op toe dat de financiële verantwoording op een correcte en toereikende wijze gebeurt naar de leden en signaleert ook eventuele (financiële) risico’s voor de vereniging.

Martijn Plukkel

Meinte Ringia

Tonnie Brandt (reserve)

 

Vrijwilliger jaar

Elk jaar verkiezen we een lid als vrijwilliger van het jaar. Deze persoon heeft zich bijzonder ingezet voor de club en verdient hiervoor een speciale waardering.

Adrie Nillesen (2022)

Hans Schinkel (2021)

Jan Calis (2019)

Ria Bosma (2018)

Fred van Dam (2017)

Tjebbe Bosma (2016)

Jan Robben (2015)

Martin Visser (2014)

Arie Heijnis (2013)

Inschrijving

Voor de start van elke toertocht melden de deelnemers zich bij de inschrijftafel. De betreffende medewerkers zorgen er voor dat elke deelnemer, voorzien van alle benodigde info, vlot op pad kan voor het rijden van haar of zijn tocht.

Ria Bosma

Roland Geldorp

Jan Calis

Bar

Na inspanning volgt ontspanning. Mooie verhalen uitwisselen, bijkomen van geweldige fietstochten en andere fietsers ontmoeten, gaat het beste onder het genot van een hapje en een drankje. Deze worden verzorgd door onze gastvrije barmedewerkers.

Tjebbe Bosma (coördinator)

Fred van Dam

Arie Heijnis

Tjitske Kummer

Jan Calis