Clubritten

Wij fietsen meestal met drie verschillende snelheidsgroepen. De snelle groep rijdt gemiddeld 31-33 km/u, de sportieve groep rijdt gemiddeld 28-30 km/u en de toergroep rijdt gemiddeld 25-27 km/u.

Dinsdagavond clubritten

In de periode van april tot en met augustus fietsen we elke dinsdagavond vanaf 19.00 uur een rondje van 40 à 70 kilometer. We verzamelen om 18.45 uur bij Café ‘De Eendracht’, Het Grote Plein 5 in Weesp. De rit start stipt om 19.00 uur. De eerste dinsdagavondrit is op de derde dinsdag van april, de laatste rit is op de laatste dinsdag van augustus. We stoppen eind augustus omdat daarna het tijdstip van de zonsondergang langere ritten vrijwel onmogelijk maakt.

Donderdagavond clubritten

Net als de dinsdagavond clubrit rijden we in de periode van april tot en met augustus elke donderdagavond vanaf 19.00 uur een clubrit. De donderdagavond ritten rijden we alleen op toertempo, vooral voor beginnende en rustige fietsers. De afstanden zijn ongeveer 30 à 70 kilometer. Het toertempo waarop we rijden is 25 à 27 km/u. We verzamelen iedere donderdag om 18.45 uur bij Café ‘De Eendracht’, Het Grote Plein 5 in Weesp en vertrekken stipt om 19.00 uur. De eerste donderdagavondrit is op de derde donderdag van april. De donderdagavondritten gaan door tot eind augustus. We stoppen eind augustus omdat daarna het tijdstip van de zonsondergang langere ritten vrijwel onmogelijk maakt.

Zondagochtend clubritten

Elke zondagochtend rijden we een rit van 70 à 100 kilometer met een koffiestop onderweg. We vertrekken zondag om 9.30 uur bij Café ‘De Eendracht’, Het Grote Plein 5 in Weesp. De eerste rit is op de eerste zondag van maart. De zondagsritten gaan in elk geval door tot eind oktober en worden, zo lang als het weer goed is, verreden tot eind november. Tijdens de wintermaanden organiseren we op zondagochtend mtb-ritten.

Meer details over onze clubritten lees je hier: Meer over onze clubritten.