Clubkleding

Vanaf augustus 2023 hebben wij nieuwe clubkleding. De uitleg van de symboliek achter de diverse aspecten van onze clubkleding is als volgt: rood en blauw zijn van oudsher de clubkleuren van TFC Weesp. Verder zijn rood en blauw ook de hoofdkleuren van het wapen van Amsterdam (rood) en het wapen van Weesp (blauw). Rood, geel en roze  Het verdere ontwerp van onze clubkleding is gelardeerd met rode, gele en roze accenten. Deze accenten refereren aan de drie grote wielerwedstrijden, de Vuelta d’Espana (sinds 1935), de Tour de France (sinds 1903) en de Giro d’Italia (sinds 1909). Ze staan ook voor onze intentie om een inclusieve club te zijn die voor iedereen open staat. Daarom fietsen we ook op verschillende snelheden en rijden we sociaal, rekening houdend met iedereen. Het stadsgezicht De zakken op de rug van onze clubkleding vertonen het silhouet van Weesp: het Fort aan de Ossenmarkt, de Lange Vechtbrug, het Stadhuis op Het Grote Plein, de Sint Laurentiuskerk (met daarin brouwerij Wispe) en Molen ’t Haantje – één van de vele molens die Weesp nog kent. Als je vanaf de Vecht Weesp binnen fietst en via smal Weesp de stad weer uitfietst, is dit een aantal monumenten op je fietsroute.

Het konijn uit de hoed Tenslotte komt er nog een konijn uit de hoed, of nee, uit de achterzak. Dit konijn staat voor onze permanente focus om net iets extra’s te doen voor al onze leden en niet de gebaande paden te volgen. We zijn flexibel en tonen veel initiatieven. Naast clubritten, toertochten ook verschillende uitdagingen, extra ritten (Posbank, Wispe Blond Race, Elfstedentocht, etc) buitenlandreizen en een jaarlijks clubweekend. Samenwerking en sponsoring Het hele ontwerpproces is mede mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking met onze sponsors: Handmade, La Base Pizza  en ProWorks. Trotse en professionele Weesper bedrijven die perfect aansluiten bij ons als Weesper wielerclub!
Prijzen en assortiment
Prijslijst clubkleding
Maattabel Clubkleding
Clubkleding bestellen kan bij Ria Bosma, telefoon: 06-28694794 en via een e-mail naar: RiaBosma1953@kpnmail.nl. De vermelde prijzen gelden bij bestellingen (door de club) van meer dan vijf stuks per item. Dit proberen wij altijd aan te houden. Bij kleinere bestellingen wordt de prijs per item circa 15% hoger.