Wie zit er in je wiel?

Door de snelle groei van de club was het voor veel leden lastig om bij te houden wie nu wie is. Welke naam hoort bij welk gezicht? Om een wat verdergaande kennismaking met alle leden te vergemakkelijken, werden onze leden (die dat wilden) geïnterviewd, om ze vervolgens in onze Koersflits te introduceren met een verhaaltje. Twee introducties per Koersflits. Maar de club blijft groeien en wij kregen door dat het nog jaren zou duren voordat iedereen was geïntroduceerd.

Op dat moment werd het idee geboren dat het leuker en sneller was om de verhalen te bundelen en dat in één keer te publiceren. Toen dat vorm kreeg, besloten we om er tevens informatie over de club aan toe te voegen en onze sponsors ook te interviewen. Het was een heel project met een prachtig resultaat! Het eerste exemplaar werd op 21 mei door Hans uitgereikt aan Renée.

Ons clubboek is inmiddels verspreid onder de deelnemende clubleden en sponsors die de uitgave mogelijk maakten. Vandaag vond de overhandiging plaats aan sponsor Stefan Schilder, de kledingleverancier Sportful die onze nieuwe cluboutfit verzorgde.

Onze overige leden ontvangen binnenkort bericht over hoe zij hun exemplaar in het bezit krijgen.