Vrijwilligers borrel

Op zondag 11 februari was er een borrel voor de kernvrijwilligers om de successen van 2023 te memoreren en te vieren. Als club zijn we steeds actiever en gelukkig ook steeds succesvoller in alles wat we doen. 2023 was een bijzonder jaar met veel nieuwe initiatieven, veel nieuwe leden en veel nieuws.
Dat succes is te danken aan de inzet en inventiviteit van al onze vrijwilligers. Om de kernvrijwilligers te bedanken voor hun inzet, organiseerden we een borrel en zetten we ze individueel in het zonnetje met een persoonlijk kadootje.
Tijdens de aankomende ALV staan we clubbreed stil bij dit samenzijn en het nieuwe vrijwilligersbeleid. De kernvrijwilligers stopten veel tijd en energie in onze club in 2023 bij het plannen en organiseren van toertochten, sterritten of uitdagingen, het bemannen van de kantine, het organiseren van een clubreis, de Wispe Blond Race of traden op als clubfotograaf. Op de foto staan niet alle uitgenodigde vrijwilligers omdat ze niet allemaal aanwezig konden zijn bij de borrel.