Randmerentocht op 1 april was echt geen grap!

Op tweede paasdag organiseerden we de Randmerentocht. Een tocht met vier afstanden; 120, 90, 60 en 40 km. Ruim 63 deelnemers gingen op pad. Gelukkig zonder de voorspelde regen, helaas geen zon en op de terugweg flink bikkelen tegen de wind in. In het juiste wiel is dat geen probleem.

De groep van zeven fietsers die de 60 km-route reed, trof het niet … er reed er een lek en de koffiestop ging vanwege een paasbrunch niet door. Het lek was snel boven en Leo loste het prima op. Uiteindelijk hadden zij heerlijk gefietst!

De 90 km-groep had op de helft bij Nijkerk aan Zee een mooie koffiestop en ging vervolgens de polder en de tegenwind in. Een beetje stoempend tegen de wind in ging dat prima en ’team TFC Weesp’ hielp een aantal ‘meefietsers’ over de finish.

Ook de 120 km-rijders genoten halverwege van een koffiestop. Nuttigden de nodige aanvullingen en na een beetje socializen, fietsten zij weer terug richting Weesp waar Ria en Tjebbe de deelnemers opwachtten. Daar volgde nog een gezellige nazit met de gebruikelijke sterke verhalen -).