De Herfsttocht, de laatste toertocht van het seizoen

Zondag 8 oktober reden we de Herfsttocht, onze laatste toertocht van het seizoen. Er waren twee afstanden, 70 km en 100 km, allebei naar het Groene Hart. Het 70 km peloton bestond voor een groot deel uit nieuwe leden. Op toertempo fietsten zij via de rustige boerenweggetjes naar hun koffie- en appeltaartpauze bij de ‘Grote Sniep’. De 100 km groep bestond uit twee pelotons, ‘snel’ en ‘sportief’.

Een mooie route langs erg rustige wegen en sommige verborgen parels naar een chique stop (na zo’n 60 km) bij de golfclub. De pelotons kwamen daar redelijk gelijktijdig aan voor een lekker ‘bakkie’ mèt.

Daarna vervolgden zij hun weg terug naar het clubgebouw voor de traditionele clublunch ter afsluiting van het seizoen. Met meer dan 30 leden die van de lunch gebruik maakten, moest de keukenbrigade hard aan het werk! Maar, zoals altijd, kregen Fred en Martin het allemaal perfect voor elkaar!

Een mooie afsluiting van een perfect fietsseizoen met veel hoogtepunten. Nog een aantal gewone zondagochtend clubritten en één uitdaging te gaan en dan de winterstop; voor velen ter voorbereiding op seizoen 2024!